Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Pozycja w Niemczech dla człowieka z Ukrainy z naszej marki na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Własny mają szansę oficjalnej pracy w regionach Unii Europejskiej przez Polskę? Wiele kobiet traktuje takie pytanie, że chętnie jest ubiegać się o polską wizę niż o wizę innego kraju z Grupy Europejskiej.

Książka w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z naszej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z ogólną zasadą wiza do działalności w jakimkolwiek kraju UE nie daje możliwości pracy w żadnej spośród nich. Znaczy to, że gdy otrzymasz polską wizę do produkcji również nie będziesz wykonywałeś w Polsce, będzie więc naruszeniem prawa. Tak więc, zgodnie z polską wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje uprawnienia do poważnego zajęcia w kolejnych krajach UE. Tak to polskie prawo nie zezwala na zaangażowanie w Niemczech w celu uzyskania wizy roboczej do Nasz. To oznacza, po otwarciu polskiej wizy roboczej, powinieneś chodzić w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z jakiegoś państwa UE mają prawo delegować swoich gości do pozostałych krajów w klubu z koniecznością produkcji. Należy pamiętać, iż nie wszystkie kraje UE stosują tę decyzję. Na dowód Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z wadą i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wycieczek do Niemiec pracownika własnej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Polska firma, w jakiej działa obywatel Ukrainy, zatrudnia gościa na wycieczka służbową (do lektury / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez polską firmę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Typ jest oddawany do czynienia danej działalności w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki potrafi zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza potrafi żyć naturalna: – przez 180 dni (na podstawie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (prawo na rzecz opublikowane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w projekcie odbycia podróży służbowej do Niemiec w toku roku, będzie bogata jedynie 3 miesiące.

Głównym powodem takiej jazd jest porozumienie między polską spółką a jednostką w Niemczech. Aby przeprowadzić taką podróż służbową, człowiek musi wziąć dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz złożyć wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z wszystkiej Nasz.

Aby zarobić dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest przymuszona do zapoznania dokumentów, wśród których ważne są: zezwolenie na aktywność w Polsce, umowa ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa pomiędzy firmami polskimi oraz niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką firmą oraz kierowany pracownik i oryginalni.

Należy także zauważyć, że ambasada zastrzega sobie moc do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o